Bude Lysá nad Labem dějištěm nové One Man Show?

Pokud jste mladší nebo se orientujete na internetu, určitě vám v předchozích letech neunikly „prenky“ internetového komika Kamila Bartošky alias Kazmy. Jeho internetový pořad One Man Show se zaměřuje právě na nachytávky. Určitě si například ještě dobře pamatujete nastrčeného vulgárního soutěžícího Karla v kulinářském pořadu Prostřeno. Nyní to vypadá, že dějištěm se možná stane i naše město Lysá nad Labem.

Po republice se začal totiž objevovat jeden symbol. Jde o spojený trojúhelník a kříž. Viděn byl nejen na festivalu Rock fot People. Zde se symbol objevil po dvacetivteřinovém odpočítávání. Viděn je i na různých místech po celé zemi. Ten největší se ovšem tyčí nad naším městem.

…ten největší je však k vidění v Lysé nad Labem (foto: FB – Emanuel Vejnar)

Určitě jste si všimli „monumentu“, který vyrostl nad Bažanticí či nad slepičárnou (každý tomu říká jinak). Na výpadovce směr Stará Lysá či Dvorce během minulého měsíce vyrostl vysoký sloup na jehož vrcholu se tyčí velký betonový symbol spojeného trojúhelníku a kříže. Totožný s těmi, které byly viděny i jinde po celé zemi.

Zdali se jedná o náhodu či se opravdu bude odehrávat (nebo se již odehrála) nějaká nová epizoda tohoto populárního pořadu si budeme muset počkat. Celá akce je zahalená tajemstvím. Přesně tak, jak se tato show vyznačuje a jakou mají tvůrci i jejich diváci tak rádi.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.