Oprava propadlé ulice ČSA potrvá dva týdny

Dva týdny v dubnu bude uzavřena ulice ČSA kvůli opakovanému propadu vozovky.

Od pondělí 8. 4. 2024 do neděle 21. 4. 2024 bude trvat uzavírka ulice Československé armády, kde opět došlo k propadu vozovky na již dříve poškozeném úseku. Po prvním propadu vozovky v roce 2023 provedlo město Lysá nad Labem geologický průzkum, který odhalil, že za propadem vozovky jsou zbytky shnilého dřevěného bednění kolem staré kanalizace.

Tento problém má být vyřešen prostřednictvím kompletní rekonstrukce této části ulice Československé armády. Realizace této rekonstrukce je plánována nejdříve na rok 2026. Do té doby může kdykoliv dojít k dalšímu propadu vozovky. Oficiální web Lysé nad Labem uvádí, že v případě dalších propadů bude situaci neprodleně řešit Krajská Správa A Údržba Silnic Středočeského Kraje (KSÚS). Bohužel každá taková oprava si vyžaduje kompletní uzavření celé komunikace.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.