16. řemeslný jarmark v Lysé nad Labem

Již pošestnácté se v Lysé nad Labem v sobotu 13. 4. 2024 uskuteční řemeslný jarmark.

Řemeslný jarmark, který se dá již považovat za tradiční, se bude v Lysé nad Labem konat již pošestnácté. Na náměstí Bedřicha Hrozného příští sobotu (13. 4. 2024) vyroste spousta stánků, kde bude možné zakoupit nepřeberné množství řemeslných výrobků.

Stejně jako v předchozích ročnících ani letos nebudou chybět stánky s keramikou, košíky, bižuterií a dalšími výrobky, které jsou ručně dělané a prodávají je na místě samotní výrobci. „Minule jsem zde koupila krásnou petrolejovou lampu a keramické výrobky. Určitě sem ještě zavítám,“ uvedla pro Lysecko.cz návštěvnice podzimního jarmarku, která přijela až z Roudnice nad Labem.

Nebude chybět ani představení pro nejmenší a stánky s občerstvením. Za zmínku stojí zejména stánek s domácími výrobky, aniž bychom zapomněli na charitativní stánek, kde můžete nákupem různorodého řemeslného zboží přispět na dobrou věc.

Tento rok bude částka vybraná na jarmarku určena pro nemocnou dvouletou Natálku, která trpí hydrocefalem a dětskou mozkovou obrnou. Neváhejte a přijďte na jarmark dne 13. 4. 2024, který se koná od 9:00 do 17:00 hodin.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.