Jarní Zemědělec 2024

Lysá nad Labem tento týden (středa 20. – neděle 24. března 2024) čeká jedna z největších výstav tohoto roku. Na místním výstavišti proběhne výstava Zemědělec a další doprovodné akce, které oslavují příchod jara.

Výstava Zemědělec je vždy znamením, že zima definitivně předává vládu jaru. V přírodě je to vskutku vidět již nyní. Pomalu se probouzející příroda, ale i začínající jarní problémy alergiků to jasně potvrzují.

Výstava Zemědělec se bude konat na výstavišti v Lysé nad Labem od středy 20. 3. až do neděle 24. 3. 2024. Toto je již padesátý osmý ročník výstavy. Návštěvníci, mezi nimiž jsou jak odborníci, tak laická veřejnost, se mohou těšit na výstavu a možnost zakoupit jarní květiny, semena, stromky, keře, postřiky a zahradnické náčiní, doplněné o zemědělskou a zahradní techniku a mnohem více.

Výstava bude hostit přes dvě stě vystavovatelů, jak tuzemských, tak zahraničních, kteří nabídnou pestrou škálu svého sortimentu. Po pětidenní výstavě bude doprovázen bohatým programem

Farma zvířat a vstupné

Výstava Farma zvířat, která se koná ve stejné dny jako výstava Zemědělec, udělá radost především nejmenším návštěvníkům. Jak již název naznačuje, jedná se o výstavu, na které budou k vidění mláďata zvířátek, která se vyskytují na českých farmách.

Vstupné na výstavu bude tentokrát jednotné. Dospělí, důchodci a ZTP platí jednotnou cenu 150 Kč. Skupinová sleva (pro 20 osob) pak činí 120 Kč na osobu. Studenti budou mít slevu 1+1, ale bude nutné předložit potvrzení (s razítkem) ze školy. Děti do výšky 130 cm mají vstup zdarma. Výstavní prostory budou otevřeny každý den od 9:00 do 17:00 hodin.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.