Potvrzeno! V Lysé vyroste třetí Penny Market.

Penny Lysá nad Labem
Říká se do třetice všeho dobrého, a že trojka symbolizuje sílu. Však i oříšky pro Popelku byly přece tři.
Proto máme pro obyvatele Lysé skvělou zprávu. V našem městě vyroste další pobočka našeho milovaného Penny Marketu!

Penny svojí již třetí prodejnu postaví na volném prostranství v ulici Na Mlíčníku, kde  sice Město Lysá nad Labem plánovalo nabídnout pozemek například Lidlu. Po té se však do hry vložila Společnost REWE, pod kterou Penny Market patří. „Měli jsme v úmyslu dostat do města jiný supermarket, když ale se ozvalo Penny, nebylo o čem přemýšlet“ zní teď zprávy z radnice

Penny miluje každý

Mezi Lysáky se teď šíří tato zpráva v velkým nadšením. „Když to co nemají v Penny u nadjezdu ani u pošty, určitě to seženu ve třetím Penny“ Sdělila Lysecku Marie G. (79). Podobné ohlasy má zpráva téměř u vše obyvatel Lysé nad Labem.

Výstavba by měla začít ještě letos a pokud vše půjde podle plánu do roka a do dne (TEDY DO APRÍLA) by starosta města mohl slavnostně přistříhnout pásku. Již nyní přislíbila přítomnost i hejtmanka Středočeského kraje. „Dvě Penny má ve městě kdekdo, ale tři? To je skutečně unikát“ sdělila s úsměvem hejtmanka.



EDIT 2. 4. 2020 :
Mnozí z Vás odhalily náš dnešní Apríl na první dobrou, těm ostatním se omlouváme za šok a dávám jim tímto vědět, že šlo samozřejmě o aprílový žertík. Snad jste se alespoň trošičku pobavili v této složité době :)))

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.