Nové výdejní boxy v Lysé nad Labem

Výdejní boxy rostou ve městech, jak se lidově říká jako houby po dešti.

V minulém roce se Lysá nad Labem dočkala svého první Alzaboxu od stejnojmenného internetového gigantu. Vzhledem k časté obsazenosti se tento box u čerpací stanice PRIM zjevně těší velké oblibě.

Nedávno proto přibyl Alzabox druhý. Lokace pro nový Alzabox nemohla být jiná, než nový nákupní park v Lysé nad Labem v ulici Obchodní.

Rohlík Point

Není to však jediný výdejní box, který v Lysé nad Labem  v letošním roce vzniknul. Obyvatelé, kteří využívají pro cesty do práce vlakové spojení, si určitě všimli nového boxu v novější nádražní hale.

Jedná se o tzv. Rohlík Point, který mohou využít zákazníci tohoto internetového supermarketu. Box lze využít pro vyzvednutí svých objednávek a  je jedno jestli se jedná o potraviny „suché“, chlazené či dokonce mražené.

V Lysé nad Labem stále chybí výdejní box Zásilkovny. Tento nedostatek nicméně supluje nejen široká síť výdejních míst v místních obchodech, ale i možnost nechat si přes Zásilkovnu poslat objednané zboží do již zmíněných Alzaboxů.



Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.