Lysou nad Labem čeká o víkendu tradiční autosalon

Jak již bývá tradicí, výstaviště v Lysé nad Labem bude na začátku listopadu patřit automobilům.

Již tento víkend + samozřejmě v pátek, se na výstavišti v Lysé nad Labem koná tradiční autosalon s názvem Kola (2022). Ani letos nebudou chybět novinky od předních automobilových značek. Krom předváděcích vozů bude možné  na výstavě koupit všelijaké automobilové příslušenství.

S postupným nástupem a oblibou automobilů na elektřinu bude část výstavy patřit autům pohánějící právě tato komodita. Chybět nebude ani tradiční tuning a veterán show.

Václav Noid Bárta na výstavisti v Lysé nad Labem

Ač by jeden řekl, že spolu výstavy nesouvisí, tak společně s výstavou automobilů se ve stejném termínu budou konat i pivní a vinné slavnosti, na kterých nebude chybět například Václav Noid Bárta, který vystoupí v sobotu 5. 11. od 16h v hale A2.

Na celou výstavu je vstup se psi povolen, ale žádné bejkárny :). vstupné činní 120kč pro dospělého, 100kč snížené pro studenty, 65+ a ZTP a Děti do 130 cm a ZTP/P mají pak vstup zdarma.

Tradičně je však k dispozici poukázka „1+1“. Při předložení kupónu, který naleznete níže, dostanete k zakoupené vstupence druhou zdarma.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.