Nákupní park OC Tesco Lysá nad Labem – první dojmy

Dnes je po Lysou nad Labem významný den. Po letech odkladů a čekání se naše město dočkalo význameného zlepšení nákupních možností. Lysá se dočkala nového supermarketu a šesti nových obchodů v přilehlém nákupním parku.

Hned ráno proběhlo také slavnostní otevření supermarketu Tesco v přítomností nejen starosty města Ing. Karla Otavy. Pásku stříhala také generální ředitelka Tesco pro Českou republiku Katarína Navrátilová a další zástupci této britské společnosti, kteří krom otevření samotné prodejny předali organizaci Domácí hospic Nablízku, z.ú. šek v hodnotě 50,000,-

V dopoledních hodinách se vyskytl problém s kapacitou parkoviště a však podobná neduha se asi dala očekávat. Proto také plno prvních návštěvníků dorazilo do nákupního parku procházkou. Problém s parkováním se může ještě pár dnů opakovat. Největší nápor se čeká samozřejmě zítra v pátek a pak o prvním víkendu existence nákupního parku.

Zaměstnání by dle odhadů mělo v celém nákupním komplexu najít okolo 100 lidí. Například pouze Tesco nabídlo práci 42 zaměstnanců.

První dojmy z návštěvy nákupního parku v Lysé nad Labem

I v po 16h. byla vytíženost parkoviště docela velká. Platilo zde však pravidlo kdo hledá, najde. Šest prodejních jednotek nabízí zboží všeho druhu. Od oblečení, přes domácí potřeby až ke potřebám pro chovatele zvířat.

Tesco jako takové je doslova zjevením mezi obchody v Lysé (a ne nejedná se o reklamu 🙂 ). Nepřeberné množství zboží všeho druhu. Od potravin, přes drogérii, spotřební zboží až po oblečení pro celou věkovou škálu. Pokud si takovou vysokou kvalitu Tesco udrží, nebude mít o zákazníky nouzi.

Celkově je tedy nákupní park velmi vítaným zpestřením nákupních možností v našem městě. Nechť všem slouží.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.