Votvírák 2022

Po dvouleté covidové odmlce se na Milovickém letišti koná příští týden jeden z největších festivalů v České republice – festival Votvírák 2022

Dva roky museli fanoušci festivalu Votvírák čekat, ale nyní se dočkali. Dva roky po sobě se totiž tento jeden z největších festivalových trháků v Česku musel odložit z důvodu řádění pandemie Covid-19. Letošek však bude jiný a druhý červnový týden 10. – 12. 6. 2022 se Milovicemi (a okolím) rozezní decibely hudby.

Skladba kapel je již známá. Chybět nebudou opět přední hudebníci a kapely z české hudební scény. Pro příklad uvedeme například jména jako Kryštof, Mirai, Rybičky 48, No Name a chybět nebude ani legendární Jaroslav Uhlíř.

Vstupenky jsou stále k dispozici. Fanoušci, kteří zakoupili vstupenky na ročník 2020 či 2021, mohou samozřejmě pro vstup tyto vstupenky využít.

Kapely a hudebníci na festivalu Votvírák 2022

Počasí v roce 2019 a předpoveď na letošní ročník

Na posledním ročníku v roce 2019 se na účastnících vyřádilo počasí. Úmorná vedra přesahující 35°C (na betonovém letišti sahala teplota ještě výše), kdy museli návštěvníky kropit hasiči vodou, vystřídala prudká bouře, která festival o pár hodin zkrátila.

Letos to nevypadá (zatím) z předpovědí také příliš radostně. Teploty nepřesahující 20°C a sem tam déšť. I to jsou první vyhlídky na festivalový víkend. Počasí se samozřejmě ještě může a bude měnit. Je však jasné, že po dvouleté odmlce si všichni tento festivalový svátek užijí stůj co stůj.



Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.