Bazén v Nymburce – fáze projektové dokumentace

Bazen Nymburk

Ve fázi projektové dokumentace se nyní nachází projekt bazénu v našem okresním městě –  Nymburce.

Projekt počítá s vybudováním zcela nového bazénu s prvky aquaparku v Nymburce. Bazén by měl vzniknout mezi (staro)novou lávkou přes Labe a stávajícím železničním mostem v těsné blízkosti zimního stadionu v ulici Svatojiřská.

Bazén by měl dle projektové dokumentace mít šest drah. Přesně tak, aby parametrově odpovídaly plaveckým oddílům. Chybět by neměl ani 90 metrů dlouhý tobogán.

Možné venkovní rozšíření

V relaxační části pak samozřejmě nesmí chybět bazén relaxační s prvky wellness a bazén pro nejmenší ratolesti. Zde by se měl nacházet i průplav do venkovního prostoru celého projektu. Zdejší nezastavěná plocha dovolí nejen vybudování dostatečného množství parkovacích míst, ale i místo pro budoucí možné rozšíření, o kterém se již nyní mluví. V prvních návrzích pro možné rozšíření již nyní je venkovní bazén či venkovní saunový svět.

Realizace je stále ve svých začátcích a na samotnou realizaci si budeme muset, jak už to u takových velkých staveb bývá, ještě nějaký čas počkat.

Další články na Lysecko.cz

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.