Lysá má svoji online hračkárnu

Za pořádnými nákupy už nikam nemusíte! Prokonzole.cz z Lysé má vše

Už jste slyšeli, že e-shop s největší nabídkou her v ČR, Funko Pop! figurek, Hot Wheels autíček a licencovaných hraček (jako třeba Sonic, Minecraft, Pokémon, Jurassic World a další) má sídlo právě u nás v Lysé?

Pojďte nakouknout a věřte, že nebudete litovat, protože na https://www.prokonzole.cz/ si vyberete, co se vám líbí a rovnou si to tu i vyzvednete, což oceníte, pokud právě potřebujete dárek, na který nechcete čekat.



E-shop Prokonzole.cz není na trhu žádným nováčkem a díky tomu se může chlubit opravdu širokou nabídkou produktů. Najdete tu populární Funko Pop! figurky, velký výběr top hraček, a to i včetně sběratelských kousků, jakou jsou třeba autíčka Hot Wheels, ježek Sonic a jeho banda, hroziví dinosauři z Jurassic World, ale i legendární Pokémoni a jejich kartičky, co momentálně vládnou světu!

A zapomenout nesmíme ani na desetitisíce kusů her na konzole jako je Playstation, Xbox nebo Nintendo. A tenhle výběr pak ještě doplní bohaté příslušenství a herní merch, který zajisté ocení každý správný hráč!

Tak se tu stavte a užijte si to!

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.