Tesco Lysá nad Labem – další krok k realizaci

Tesco Lysa

S výstavbou nového obchodního centra v podobě supermarketu Tesco, které by měly doplnit i vedlejší prodejní jednotky, se v Lysé nad Labem opět „pohnuly ledy“. Na oficiálních stránkách města Lysá nad Labem se nedávno objevil dokument, který to víceméně potvrzuje.

Minulý týden se na webových stránkách města Lysá nad Labem objevil dokument, který dokazuje, že se obyvatelé opravdu mohou těšit na nový supermarketový komplex. Firma AGILE spol. s r. o, která má pod záštitou výstavbu prodejních center jako Tesco nebo OBI, žádá o umístění dopravního značení, které má označovat místo staveništního výjezdu vozidel stavby.

Plánek dopravního značení od 5. 11. 2021

Společnost SEDOZ, která má dopravní značení „na povel“, by tak ze začátku listopadu (konkrétně pak 5. 11. 2021) měla v okolí zatím „bezejmenné ulice“ – (nová komunikace vedle fotbalového hřiště) rozmístit dopravní značení, které zde bude po celou dobu stavby. Z dokumentu zaznívá datum okolo konce září 2022.

Zda-li se tak obyvatelé Lysé nad Labem dočkají vánočních nákupů v novém OC, je ale stále ve hvězdách. Tesco stále oficiálně nikde o výstavbě veřejně nemluví. Na dotaz, v jaké fázi je příprava prodejny v našem městě, společnost stále odpovídá „fáze příprav“.

I letos tak musí vzít za vděk obyvatelé Lysé nad Labem Penny Marketem či zajet na nákupy například do Milovic, kde by se již brzy měla otevřít zcela nová prodejna Lidl.

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.