Uzavírka mostu Bohumila Hrabala se protáhne

Řidiči, kteří dojíždějí z/do Lysé nad Labem „jižní cestou“ – tedy cestou přes Labe po mostu Bohumiala Hrabala se budou muset obrnit trpělivostí. Uzavírka se totiž protáhne.

Již několik měsíců trvá výstavba cyklistické lávky na mostě Bohumila Hrabala. Doprava na mostě je omezena na jeden jízdní pruh. Především v době dopravní špičky či konání výstav ve městě se na semaforem řízeném omezením vyskytují zácpy.

Most Bohumila Hrabala (zdroj: Rádio Patriot)

Jak ovšem informovalo město na oficiálních stránkách na Facebooku uzavírka se protáhne až do 31. 10. 2023. Důvodem jsou komplikace způsobené opožděné dodávkám důležitého stavebního materiálu. I po tomto datu budou práce na lávce pokračovat. Na automobilovou dopravu by to však již nemělo mít na mostě Bohumila Hrabala vliv.

Proto si i nadále nechávejte malou časovou rezervu při cestě z/do města. Velký nápor se čeká například již o tomto víkendu, kdy se na místním výstavišti koná jedna z nejnavštěvovanějších výstav – výstava Kůň.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.