Lyská online hračkárna Prokonzole.cz má novou adresu

O největší lyské online hračkárně Prokonzole.cz jste tu už slyšeli, ale víte, že se přestěhovali na novou adresu? Nyní si svoje objednávky můžete vyzvedávat na adrese Švermova 782, Lysá nad Labem, vchod se nachází v areálu Kovony, z boku, naproti kolejím.

Ten, kdo nový prostor zná, už určitě tuší, že eshop Prokonzole.cz není žádný malý obchůdek, ale naopak patří mezí největší dodavatele her na konzole v ČR. A když se k tomu přidá ještě pořádný výběr populárních Funko POP! figurek s oblíbenými hrdiny, Hot Wheels autíčka a další licencované hračky jako třeba Pokémon s kartičkami, Minecraft, Jurassic World, Barbie a Sonic, tak pak už není na co čekat a hurá na nákupy! Na eshopu https://www.prokonzole.cz/ se vám totiž bude líbit!

A pozor, Vánoce se kvapem blíží, tak proč nevyřešit vánoční dárky pro všechny na jedné adrese, a navíc bez dlouhého čekání na kurýra? Stačí si udělat objednávku a za chvíli už můžete vyzvedávat na nové adrese Švermova 782, Lysá nad Labem.

Tak si to tu pojďte užít, v klidu a bez předvánočního stresu 😊

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.