Vánoční trhy 2021 v Lysé nad Labem

Vánoční trhy 2021

Tradiční trhy, které se konají při zahájení adventu, nám stejně jako v roce 2020 i letos vzala pandemie koronaviru, která opět utnula tipec všelijakým kulturním a společenským akcím. Naštěstí tradiční Vánoční trhy 2021 na výstavišti v Lysé nad Labem se za přísných epidemických podmínek konat budou.

Oblíbené Vánoční trhy 2021 tak naváží na již tradiční trhy, které se v Lysé konají již pěknou řádku let v předvánočním čase. Pokud jste milovníky přesných dat, tak pro vás máme údaj dvacet šest. Přesně po tolikáté se totiž Vánoční trhy na výstavišti konají.

Na výběr bude s nepřeberného množství tipů na vánoční dárky ať už jde o oblečení, hračky, elektroniku atd. Chybět nebudou ani stánky, kde bude možné ke koupi nespočet zboží z vánoční tématikou ať už jde o světélka, jmelí či vánoční ozdoby.

Vánoční trhy 2021
Venkovní Vánoční trhy 2021 letos budeme muset oželet

Pro milovníky jídla nebude chybět zcela jistě tradiční český trdelník (ano víme, že trdelník český není :)) či jiné dobroty. Jak to bude se svařákem nelze odhadovat, neboť dle vládních opatření je přísný zákaz konzumace alkoholických nápojů. Argument, jaký je rozdíl mezí tím,  jestli si dá někdo langoše či trdelník a opodál si nemůže ten samý člověk dát tradiční vánoční nápoj necháme bez odpovědi.

Čtyřnohé Vánoce – letos poprvé

To, že domácí mazlíčci se stávají členy domácnosti čím dál více, nelze vést spor. I proto se v Lysé nad Labem rozhodli pro naše miláčky uspořádat první ročník výstavy, kde bude možné koupit dárečky právě pro tyto čtyřnohé členy domácnosti. Na výběr budou hračky, pelechy, klece, terária, vodítka, pamlsky, šampóny a další a další věci. Pokud chcete, můžete přivést své miláčky s sebou (především pejsky), pro které bude otevřena speciální psí restaurace.

Vánoční trhy 2021 se konají ve třech vlnách a to vždy v pátek, v sobotu a v neděli. Startuje se již tento pátek trhy mikulášskými, následují trhy stříbrné a pak trhy zlaté. Opět musíme však připomenout, že na trh můžou dorazit pouze lidé s očkováním či s prodělaním nemoce COVID-19. Bez respirátoru se to také bohužel stále neobejde.

Všem krásný předvánoční čas!

Vánoční trhy 2021
Letos se Vánočních trhů dočkají i čtyřnozí přátelé
Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.