Ulice Mírová (znovu)otevřena

Ulice Mírová

Po téměř dvou letech se obyvatelé ulice Mírová v Litoli dočkali. V těchto dnech proběhlo zprůjezdnění tohoto dopravního tahu na jihozápadu města.

Po otevření části obchvatu v Litoli a odklonění dopravy do ulice Družstevní sice již ulice Mírová o svojí největší vytíženost přišla, ale i tak byla zdejší rekonstrukce více než nutná. Rekonstrukce úseku o celkové délce 1,5km zahrnovala stavbu nové kanalizace, vodovodu, chodníků, lamp, laviček, zastávek MHD a samozřejmě vozovky.

Ulice Mírová v novém


Investice města Lysá nad Labem a Středočeského kraje měla být hotova v polovině prázdnin. Vzhledem ke covidu, válce v Evropě a všeobecnému zdražování nejen stavebních materiálů je však opoždění o 4 týdny nejen pro místní pochopitelné.

Skončila tak další významná investiční stavba v našem městě. Postupně se tak během několika let stalo z Lysé nad Labem pomalu ale jistě rozkvétající město.


Další články na Lysecko.cz

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.