Textilní diskont KiK míří do Lysé nad Labem

OC Tesco Lysá nad Labem a přilehlý nákupní park (chcete-li retail park), se otevírá již za pár týdnů. Odhadované datum 29. 9. 2022 však stále ještě nebylo potvrzeno.

Kromě samotného supermarketu Tesco jsou již potvrzené obchody jako Pepco, Supezoo či Sinsay. Řetězec drogérie a lékárny ještě znám není. Dnes přinášíme informace o další prodejně – Diskontu KIK

Nákupní park Lysá nad Labem – obchody ještě mohou být samozřejmě pozměněny 🙂

Diskont KIK asi není třeba představovat. Levné oblečení pro děti, či dostupné domácí potřeby zná asi každý. Ač nebyl KIK ještě oficiálně představen coby nový obchod v novém nákupním parku, tak obchod na svých internetových stránkách „hledá posilu do nové prodejny v Lysé nad Labem“. To, že prodejna bude právě v nákupním parku, je více než jisté. Na potvrzení si však i přesto budeme muset počkat.


KIK je německý textilní diskont. Byl založen v roce 1994. Společnost provozuje prodejny v Německu, Rakousku, Slovinsku, Česku, Maďarsku, Slovensku, Chorvatsku, Polsku, Nizozemsku, Itálii a Rumunsku. (Wiki)


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.