OC Tesco Lysá nad Labem – lékárna bude Dr.Max

Do skládačky, která nám poslední měsíce do sebe zapadá a prozrazuje další obchody, které budou u nového OC Tesco, máme další článek této skládačky.

Lékárna jako taková byla oznámena mezi prvními. Ovšem řetězec byl doposavad zahalen v rouchu tajemství. Nyní však již víme, že novou lékárnou bude u Tesca řetězec Dr.Max. Mnohé to však ale nepřekvapí. Již několik týdnů totiž visí na internetových stránkách tohoto lékárenského řetězce inzerát ohledně nabídky pracovních míst.

Za rok Benu v Kauflandu?

Příští rok v nedaleké blízkosti vyroste ještě Kaufland. Jak již bývá zvykem, i zde bychom se lékárny měli dočkat. Zde by však mělo být naopak BENU. To je ale ještě poměrně daleko a jako ověřenou informaci to rozhodně brát nelze.

Krom Dr. Max(e) se mohou Lysáci těšit na Pepco, KiK, Sinsay, Superzoo a drogérii, která však ještě není známa. Tajemstvím však není, že se mluví o drogérii Teta.

17. 9. 2022 se od 10h koná představení celého obchodního centra. Termín otevření znám není. Ovšem informace o 29. 9. 2022 se zdá být jako reálná

S více než 460 pobočkami, které představují cca 15% všech tuzemských veřejných lékáren, jsou lékárny Dr.Max největší lékárenskou sítí v ČR. Otvírat nové lékárny se společnosti dařilo i v obtížném roce 2020, během kterého lékárníci prokázali, že jsou neodmyslitelnou součástí první zdravotnické linie. Dr.Max je nejen značka lékáren a lékárenského e-shopu, ale i produktů vlastní značky vyráběných sesterskou společností Dr.Max Pharma, která je už několik let největším tuzemským výrobcem lékárenského sortimentu ve volném prodeji.

drmax.cz

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.