Vítání nového roku 2020

Desátá léta jednadvacátého století jsou minulostí. Již druhý den se datují léta dvacátá. Oslavy se nikterak nevyjímaly každoroční tradici. Nový rok přivítali lidé ihned na jeho začátku přípitkem, popřáním všeho nejlepšího a odpálením nějaké té pyrotechniky.

Oslavu nového roku si nenechala ujít ani města v okolí. Ohňostroj byl viděn na Řehačce, v Byšičkách, Milovicích, Staré Lysé, ale hlavně v Lysé nad Labem, kde se letos ohňostroj opravdu povedl. Přispělo k tomu jednak dobré počasí (například loni pršelo), ale i dobrá viditelnost. Když se k barevným efektům přidala reprodukovaná hudba a zazněla Bohemian Rhapsody z úst Freddieho Mercuryho, byla to opravdu krása. Na celý záznam se můžete podívat na našem Facebooku, kde jsme již tradičně ohňostroj vysílali ŽIVĚ.

Rok 2020 začal mrazivým počasím. Na sníh si ovšem budeme muset ještě nějaký ten čas počkat a zdali se vůbec dočkáme, je ve hvězdách.
I letos čeká Lysou a okolí mnoho akcí ať už kulturních nebo stavebních.
Očekává se zahájení rekonstrukce ulice Mírová a Československé armády, které jsou páteřními komunikacemi v našem městě.

Na Řehačce pak proběhne obnova velké informační nástěnky a odpočívadla, která muselo ustoupit stavbě nového mostku, který již nějaký ten pátek mohou místní využívat. Letos se také v Lysé otevře nové P+R parkoviště, které je nyní ve fázi výstavby.

Přijměte i od nás přání všechno nejlepší v roce 2020, plno radosti, pohody, ale především zdraví. Ať je nový rok zase o chlup lepší než rok předešlý 🙂

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.