Štastné a zvířecí Vánoce!

Kvapem se to blíží. Rozzářené dětské oči při rozbalování dárků, které jim letos Ježíšek nadělil, sledování pohádek, rodinné návštěvy, ale i tuny cukroví a stejné množství bramborového salátu, kaprů, řízků, klobás, svařáků a dalších dobrot, které zkrátka k Vánocům neodmyslitelně patří.

S blížícími Vánocemi je spojena i řada akcí v našem městě. Mezi poslední možnosti, jak pomoci Ježíškovi s výběrem dárků jsou trhy na výstavišti v Lysé, které se konají ještě tento pátek až neděli. Myslet by se mělo o Vánocích především na druhé. Ne každý má takové štěstí, aby mohl trávit vánoce se svoji rodinou. A to platí nejen pro lidské bytosti.

Teplo domova a lásku chtějí pociťovat i zvířecí kamarádi. V tomto ohledu se o Vánocích konají krásné akce v útulcích. Akce, při kterých můžeme pejskům a kočičkách zpříjemnit nejen Vánoce, ale i čekání na nový domov. V neděli se koná akce v kočičím útulku v Mochově, kde budou návštěvníci kočičky nejen obdarovat, ale i se s nimi pomazlit.

Vánoce

Podobná, již tradiční akce takového druhu se koná i v útulku v Lysé. I zde mohou lidé pejsky či kočičky obdarovat. Takto akce se koná přesně naŠtědrý den. Nezapomínejme však i na lesní zvířátka, které nepohrdnou taky nějakým tím pamlskem. Zde bude pomazlení ale o poznaní složitější 🙂

Město potvrdilo, že nebude ani letos chybět novoroční ohňostroj, které si město přichystalo tradičně na 1.1. 2020 a pokud počasí dovolí, budeme ho opět živě přenášet přes Facebook či Instagram. Další akce spojené s Vánocemi a příchodem nového roku 2020 naleznete na oficiálních stránkách Lysé nad Labem. I my vám přejeme krásné čekání na Vánoce.

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.