Lidl Milovice se otevře 22. 11. 2021

Lidl Milovice

Obyvatelé Milovic se dočkali. Dne 22. 11. 2021 otevře své brány nový supermarket Lidl. Nová prodejna vyrostla během letošního roku v ulici Armádní.

K Penny, Tescu a Bille přibude od 22. 11. 2021 v Milovicích nový supermarket Lidl, který nabídne prodejní plochu okolo 1400m2 s nejrůznějším a dá se říci v Česku již zažitým prodejním sortimentem.

Lidl Milovice

Pohodlí při nakupování budou zaručovat dostatečně široké uličky a poklady s velkou odkladní plochou. Několikrát denně čerstvé pečivo bude zaručovat pekárna, která bude součástí prodejny. Chybět nebude samozřejmě ani široký sortiment ovoce, zeleniny, mléčných výrobků a další. Nakupování si zákaznici budou moci zpříjemnit čerstvou kávou z automatu, která je vyrobena výhradně pro prodejny LIDL.

Najít místo k zaparkování před novou prodejnou by neměl být také problém. Prodejna bude disponovat 116 parkovacími místy, které budou dostatečně (2,7m) široké pro každý automobil. K dispozici budou také nabíjecí stanice pro majitele elektromobilů.

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.