OC Tesco Lysá nad Labem – první obchod odtajněn. Do Lysé nad Labem míří Sinsay

Výstavba OC Tesco se pomalu ale jistě blíží do svého finále. V ulici Na Mlíčníku roste Tesco a přilehlé obchůdky před očima. Dnes přinášíme představení první ze šesti obchodů, které se budou u přilehlého Tesca nacházet.

Módní oděvy – Sinsay

První konkrétní obchod bude obchod módní společnostiLPP Czech Republic, s.r.o., která pod sebou sdružuje pět významných značek oděvů. Jedná se o módní značky Reserved, Cropp, House, Mohito a Sinsay. Právě poslední jmenovaná značka otevře na přelomu léta a podzimu letošního roku svou prodejnu v Lysé nad Labem.

Obchod Sinsay se zaměřuje na módní oděvy pro ženy, muže i děti. Nechybí ani prodej potřeb do domácnosti a dalšího sortimentu.

Společnost LPP působí ve 40 zemích po celém světě, kde společnost vlastní 1700 poboček s módním oblečením. Obrázky prodejny, na kterou se již dnes můžeme těšit, najdete pod článkem.

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.