Poslední srpnová sobota bude na Řehačce patřit dětem

Konec prázdnin se nezadržitelně blíží, ve vzduchu je cítit vůně nových nepopsaných sešitů i naděje, že letos si školáci ve školních lavicích pobudou více, než tomu bylo v předchozích dvou školních letech. S koncem prázdnin nesmí na Řehačce chybět tradiční dětský den.

Dětský den na Řehačce má dlouhou tradici. Plno místních dospělých si ještě pamatuje na své dětské dny, při kterých nechyběly hry o hodnotné ceny, karneval ale i třeba „neckyjáda“. I letos se u místní hospody tato událost bude konat. Do diářů si zapište datum 28. 8. 2021

Dětský den, začne u Hospody Řehačka v pravé poledne, kdy bude probíhat zápis dětí. Od 12:30 do 16:00 se bude na Řehačce nejen sportovat! V plánu je plno soutěží, ale i jízda na koni, projížďka ve člunu po Řehačce a především pro malé princezny pak jízda na koni. Chybět nebude ani překážková dráha, soutěže pro malé rybáře či biatlonový závod okolo Řehačky.

Harmonogram DĚTSKÉHO DNE

Od 16h pak bude probíhat ukázka výcviku pejsků. Okolo 16:30 pak proběhne slavnostní vyhlášení vítězů a předání čestných cen. Následovat bude klaunova diskotéka, při které také proběhne soutěž a to soutěž o nejlepší masku. Celý den by pak měl být ukončen slavnostním ohňostrojem.

Určitě neváhejte a s dětmi 28. 8. 2021 na Řehačku dorazte. Děti se vyblbnou, budou mít zážitek a dospěláci se můžou posilnit nejen (ne)alkoholickými nápoji, ale i něčím k snědku. Děti určitě ocení smažené hranolky s kečupem. Jasně, mezi top zdravá jídla hranolky počítat nemůžeme, ale když je to jednou za čas a když už je ten Dětský den :)…..

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.