Výstava Zemědělec se blíží

Výstaviště Lysá nad Labem

Máme za sebou nejteplejší víkend tohoto roku. S příchodem druhého březnového měsíce jsme konečně mohli odhodit kabáty a bundy a pořádně si po několika měsících užít krásné teplé počasí. Ještě před týdnem se  (nejen) po Řehačce projížděli bruslaři. Tento týden už počasí vybízelo spíše k oprášení kolečkových bruslí či kol ze zimního spánku.

S příchodem jara je v Lysé každoročně spojena jedna z nejnavštěvovanějších výstav. Jde o výstavu Zemědělec. Každoročně si tuto jarní událost nenechají ujít tisíce lidí, kteří zde mohou koupit první květenu na jejich čerstvě probuzenou zahradu. Návštěvníci budou moci zakoupit keře, stromky a další zahradní či dokonce zemědělské pomůcky. Kdo chce, může odjet na novém traktoru :)).

Mimo jiné je výstava v Lysé spojena s koňmi, takže si na své přijdou i milovníci koní a jezdectví. Zakoupit budou moci i produkty přímo od zemědělců. Možnost nákupu čerstvých vajíček přímo před Velikonocemi uvítá každý návštěvník.

Výstava se koná na výstavišti v Lysé od středy 21.3 až do neděle 25.3. Jelikož je část výstavy také venku, je dobré vědět s jakou na nás myslí počasí. Podle posledních zpráv to bohužel vypadá na ochlazení.. a to ochlazení pořádné. Třeba se předpověď ještě změní. Pod příspěvkem naleznete kupón, který slouží jako 33% sleva z plného vstupného. Užijte si výstavu! 🙂

Slevenka na výstavu Zemědělec 2018
Slevenka na výstavu Zemědělec 2018

 

 

 

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.