Info na víkend #1 – Počasí, akce, typy…

Žáci i studenti právě dnes donesli svá vysvědčení, která hodnotí jejich snažení v letošním školním roce. Ač se desetiměsíční (ne)úsilí dá těžko hodnotit jednou známkou, tak stále tato metoda hodnocení na školách přetrvává.

S dnešním dnem tedy začínají dětem a studentům vytoužené prázdniny, které potrvají dlouhé dva měsíce, při kterých děti vyrazí na tábory, k babičkám a dědečkům či s rodiči k moři. Plno akcí ovšem proběhne v našem okolí a to už tento víkend.

Koncert hasičské dechové hudby
Hurá na prázdniny

Počasí tento víkend bude přát ale spíše vodním radovánkám na koupalšti, na pískovně nebo třeba doma u bazénu. Teploty totiž budou opět postupně růst. V sobotu se teploty ještě zastaví někdě okolo 30°C – 32°C. Ovšem v neděli nás opět sluníčko potrápí a teploty budou nad 35°C. Dodržovat pitný režim, chánit se před sluncem (krémy a čepice) bude v těchto dnech důležité.

Všem, kterým začínájí prázdniny nebo třeba dovolená přejeme krásné prožití prvních červencových dnů. Přes celé léto nezapomeňte sledovat nejen náš web, ale i sociální sítě INSTAGRAM a FACEBOOK

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.