Lysá nás spojuje

V Lysé nad Labem nedávno vznikl spolek spojením sil politických stran a seskupení „Lysá nás baví KDU-ČSL“, „Kulturně“ a „Cesta města“. Spolu s dalšími nestraníky z města se rozhodly úzce spolupracovat a informovat občany o všem, co se ve městě děje a to i za zavřenými dveřmi.

Cíl seskupení je jasný. Spojení sil má za cíl bojovat za své město, který dle zakladatelů má obrovský potenciál růst. Snahou spolku je, aby zde mohly zdravě a bezpečně vyrůstat děti, aby mládež měla dostatek smysluplného vyžití, aby zde měli důstojný život senioři, aby ve městě přibývalo zeleně, aby naše město bylo přátelské pro domácí i pro návštěvníky. Je čas, aby se Lysá probudila a začala se rozvíjet.

Členové spolku LYSÁ NÁS SPOJUJE

Mezi hlavní cíle patří:

  • Prosazovat a podporovat smysluplné projekty, které povedou ke strategickému rozvoji města.
  • Informovat vás o projektech vládni koalice, zvláště pak o těch, které neprospívají městu.
  • Hájit práva vás občanů proti všem nesmyslným projektům vládní koalice.
  • Přinášet návrhy řešení konkrétních problémů ve městě.
  • Naslouchat vašim podnětům, jsme přece vaši sousedé a žijeme tady i se svými rodinami.
  • Podporovat konstruktivní diskuzi.
  • Jednat poctivě, slušně a bez urážek, svoje argumenty vždy podkládat fakty, tedy jednat i nadále tak, jak to děláme od samého začátku. 

Odkazy a další:
Webové stránky spolku: https://lysanasspojuje.cz/
Členové spolku: https://lysanasspojuje.cz/o-nas/
FACEBOOKOVÁ STRÁNKA SPOLKU

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.