V Milovicích bude Lidl i Billa

Jak už z našich stránek víte, žádná zásadní změna v problému nákupních možností v Lysé se v nadcházející době nekoná. Určitě nám dáte za pravdu, že v nedalekých Milovicích je nakupování díky novým obchodům (především Tesco) o poznání lepší. O to více je zpráva, která dnes vyšla v Nymburském Deníku

Podle informací Deníku totiž letos v Milovicích nastane „nákupní boom“. Ve městě totiž ještě letos dle informací vyroste nejen prodejna LIDL, ale taktéž se do města chystá supermarket BILLA. LIDL by měl vyrůst v ulici Armádní u policejní stanice. Nabídne 130 parkovacích míst pro pohodlné nákupy. Billa by měla vyrůst taktéž v Armádní ulici. Nyní vše záleží na zastupitelstvu. Pokud vše půjde podle plánu. Obě prodejny budou stát ještě letos.

Lysáci tak musí na svůj druhý supermarket stále netrpělivě čekat a spokojit se se dvěma prodejnami Penny Market..

Na druhý supermarket Lysá stále čeká
Nákupy
Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.