Uzavření nadjezdu bude v dubnu

Příběh stálého odkládání uzavření nadjezdu v Lysé nad Labem (u Penny) je téměř u konce. Definitivně se nadjezd (dle posledních zpráv) uzavře v dubnu 2018. Ještě v březnu téhož roku proběhne vybudování náhradní komunikace okolo Kovony.

Stavba, která spočívá v celkové demolici stávajícího nadjezdu a stavbě nového nadjezdu se by měla trvat až do přelomu roku 2019/2020. Stavba bude stát 228 milionů korun. Doprava v Lysé bude tedy na více než rok a půl docela komplikovaná. Stavba nového nadjezdu je ovšem prý velmi nutná a jíž neodkladná. Jen škoda, že se do dnešního dne nepovedlo realizovat druhou etapu obchvatu Lysé směr Milovice. Tím by komplikovaná situace která pravděpodobně po uzavření nadjezdu nastane byla zažehnána. Tahle se musí Lysáci, ale i projíždějící řidiči obrnit trpělivostí.

Stávající nadjezd v Lysé
Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.