OC Tesco v Lysé nad Labem se otevře 29. 9. 2022.

Dnes proběhlo i za přítomnosti starosty Ing. Karla Otavy u budovaného nákupního parku v Lysé nad Labem představení jednotlivých prodejen, které budou přilehlých k supermarketu Tesco. Padlo i datum otevření.

Tesco a přilehlé obchody (alespoň tedy Dr. Max a Sinsay) se otevřou dne 29. 9. 2022. Zbylé další obchody datum otevření ještě potvrzeny nebyly a však dá se počítat se stejným datumem. Proběhlo oficiální představení všech šesti prodejních jednotek, které budou supermarketu Tesco přiléhat. Jedná se o prodejny Pepco, Sinsay, KiK, Zverimex Super Zoo, drogérii Teta a lékárnu Dr.Max.

Sinsay

Jako první byl oznámen obchod Sinsay o kterém jsme psali již v polovině května tohoto roku. Obchod Sinsay se zaměřuje na módní oděvy pro ženy, muže i děti. Nechybí ani prodej potřeb do domácnosti a dalšího sortimentu. Společnost LPP působí ve 40 zemích po celém světě, kde společnost vlastní 1700 poboček s módním oblečením.

Pepco a Kik

Především maminky velmi vřele přivítaly zprávy o otevření těchto dvou obchodů, které se nejen díky ceně stále těší větší popularitě. Obě tyto prodejny byly již potvrzeny v minulých týdnech.

Pepco je evropský řetězec oděvních a průmyslových diskontních obchodů. Pepco prodává hračky, oblečení, doplňky, kuchyňské potřeby a další sortiment.

KIK je německý textilní diskont. Byl založen v roce 1994. Společnost provozuje prodejny v Německu, Rakousku, Slovinsku, Česku, Maďarsku, Slovensku, Chorvatsku, Polsku, Nizozemsku, Itálii a Rumunsku. (Wiki)

Dr.Max

Lékárna byla slibovaná od samotného počátku výstavby tohoto nákupního parku. Řetězec byl však potvrzen až nedávno. Vzhledem k budoucímu BENU v obchodním domě Kaufland bylo jasné, že u Tesca bude řetězec Dr. Max



Teta

Ač by dle ohlasů obyvatelé přivítali spíše řetězec DM, bude Tescu přiléhat drogérie TETA. Zda bude pouze přesunuta z centra města či budeme mít tyto drogérie dvě, se nám zjistit nepodařilo.

Super ZOO

Šestým a posledním obchodem, který se již doslova za pár dnů v novém nákupním parku otevře, je pobočka nejrozšířenějšího zverimexu v Česku – Super ZOO

Již za pár dnů se tedy obyvatelům Lysé nad Labem otevřou obrovské nákupní možnosti. Po několika letech čekání si to obyvatelé Lysé nad Labem více než zaslouží.

Další články na Lysecko.cz

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.