McDonald´s v Benátkách nad Jizerou otevře 22. 9. 2022

Mekka rychlého občerstvení restaurace McDonald´s bude opět o trochu blíže. Dne 22. září. 2022 otevře své brány v nedalekých Benátkách nad Jizerou.

Nejbližší pobočka tohoto pravděpodobně nejoblíbenějšího řetězce rychlé občerstvení se nyní nachází buď u dálnice D10 v Horních Počernicích nebo pak v Mladé Boleslavy. Od 22. září se toto ale změní. V Benátkách nad Jizerou u dálničního sjezdu vyrostla v minulých měsících jeden z nejekologičtějších poboček restaurace McDonald´s.

jak uvádí web iBoleslav.cz „Její provoz budou totiž z části zajišťovat zelené technologie a energeticky úsporné spotřebiče. Elektřina z fotovoltaiky, tepelná čerpadla, sběr dešťové vody k zavlažování a mnoho dalšího učiní z benátské restaurace McDonald‘s tu nejvíce ekologicky šetrnou v republice“

Jedná se o 112 pobočku tohoto řetězce. Restaurace nabídne celkem 60 pracovních míst a bude otevřena každý den od 6:00 do 24:00, stejně tak jako McDrive.

Dobrou chuť (již brzy) všem 🙂


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.