Info na víkend #7

Druhý prázdninový víkend bude ve znamení chladnějšího rázu počasí. Kdo alespoň trochu počasí sleduje a vnímá, tak moc dobře ví, že ochlazení v první polovině července je zcela běžný. Tento víkend by měl tento trend počasí vyvrcholit v podobě, že teploty se přes den jen lehce přehoupnou přes 20°C. Co ale v tento chladnější druhý prázdninový víkend podniknout?

Kino Lysá nad Labem

Pokud vás již omrzel Netflix či nově Disney+ (ač to tedy hodně pochybujeme), tak můžete na nejnovější „bijáky“ vyrazit do kina. Dnes v letním kině lze shlédnout film Thor: Láska jako hrom. Zítra pak pokračování žluté komedie Mimoňi a v neděli pak kino uvede film Prezidentka. Všechna představení by měla být v letním kině. Záleží však na počasí.

Mirakulum Milovice

U sousedů v jejich vyhlášeném Mirakulu bude tento víkend taktéž plno akcí. Park již dnes navšítí kouzelník a klaun Roberto, který rozesměje a pobaví publikum od nejmenších po dospěláky. Zítra se pak můžete těšit třeba na „Flying Boys“ – osmičlenná skupina gymnastů, která vás nenechá v klidu a předvede úchvatné představení formou grotesky. Budete se smát a zároveň tajit dech.

Mirákulum Milovice
Mirakulum Milovice

Botanicus Ostrá

Zítra mohou návštěvníci v botanicusu Ostrá vidět představení „Komedianti na káře – Furiantská pohádka“. Netradiční pohádka o dvou furiantech, bláznivé princezně a zlém drakovi. Vše se spoustou žebříků, štaflí a jiných věcí.

Předpověď počasí

Jak jsme již uvedli v úvodu článku, tak počasí o víkendu nebude kouapcí. Naopak vybízí k výletům či odložené práci na zahradě, která nebyla vykonána v důsledku „teď se mi nechce, je horko, tak počkám, až se ochladí“. Příští víkend to totiž vypadá na nástup tropů.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.