Tipy na víkend #5

I poslední červnový víkend pro vás máme tipy kam vyrazit a jak si co nejlépe užít nadchzející dva dny volna.

Street Food Festival

Třetí ročník food festivalu, kde mohou návštěvníci ochutnat nové chutě pokrmů z celého světa. 25. 6. 2022 v Lysé nad Labem na Husově náměstí od 10h do 20h. Vstup zdarma.

Letní slavnost u Labe v Čelákovicích

V sobotu 25. 6. 2022 se můžete vypravit na předprázdninové setkání – tzv. Letní slavnost u Labe ve středočeských Čelákovicích se spoustou zábavy, jež se uskuteční od 13 do 22 hodin u pěší lávky na přilehlé louce. Návštěvníky akce zde čeká bohatý zábavní a hudební program s kapelami Jelen, Slza nebo zpěvačkou Annou K. Na své si přijdou i rodiny s dětmi díky pestrému doprovodnému programu pro ty nejmenší. Součástí akce jsou i oblíbené jízdy historickými autobusy a vlaky nejen po okolí města. Prostranství u lávky se nachází asi 15 minut pěšky od železniční zastávky Čelákovice-Jiřina.

Kino Lysá nad Labem

Dnes v kině v Lysé hrají českou romantickou komedii Prezidentka, zítra pak komedii Vyšehrad: Fylm a neděle večer bude v podání životopisného filmu o králi rock and rollu – Elvis. Filmy se promítají v letním kině od 21:30. Všem ovšem vždy záleží na počasí.

Počasí

Již během dnešního dne se začne počasí postupně „kazit“ a dorazí tolik potřebný déšť. Zálivka v červnu byla doposud tragická. Tento víkend a především sobota by ale vyprahlou zem měla alespoň trošku zchladit. Především zítra se očekává na plno místech vydatný déšť. Pokud plánujete nějakou venkovní aktivitu, tak bude dobré, jí uskutečnit až v neděli. To totiž teploty budou opět šplhat až k tropické třicítce a ukáže se i slunce.


Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.