Výstava Kola 2021 na výstavišti Lysá nad Labem

kola 2021

Loňský lockdown zapříčinil nemožnost konání podzimních výstav na výstavišti Lysá nad Labem. Chyběla i tradiční výstava Kola 2021, která k listopadu již tradičně v Lysé patří. Letošní covidová čísla sice nejsou o moc lepší, ale stále oddalovaný lockdown dává naději, že se již tento týden brány na motoristickou výstavu skutečně otevřou.

Od pátku 5. 11. do neděle 7. 11. se tak návštěvníci můžou těšit na nepřeberné množství automobilek, které zde budou představovat stávající, ale i nové modely. Účast přislíbily automobilky Škoda, Mazda, Seat, Renault, Dacia, Jeep, Fiat, Ford, Volvo, Nissan, Suzuki, Hyundai, VW a další.

Chybět nebude ani tradiční tuning show, kde se představí auta, která se zúčastňují soutěží nejen v České republice, ale i ve světě.

kola 2021
Tradiční výstava Kola již tento víkend na výstavišti Lysá nad Labem

Doba pokročila a s tím i obliba různých ekologických automobilů. Na tento segment se výstava na výstavišti zaměří také. Elektromobily na baterie či vodík, auta na plyn či dokonce ekologické kamiony a autobusy bude zastřešovat výstava EKOAUTO 2021. K výstavě se také připojí veteránský segment, kde nebudou chybět různé automobily z minulého tisíciletí.

Pokud úplně neholdujete autům a věcem s tím spojenými, možná si přece jen na výstaviště cestu najdete. Společně s auty si totiž přijdou na své i milovníci piva a vína. Výstaviště přivítá nepřeberné množství vinařství a pivovarů.

Výstava se koná na výstavišti Lysá nad Labem. Dospělý za lístek zaplatí 80 Kč, snížené vstupné pro seniory a studenty pak činí 60kč. Děti do 150cm pak mají vstup zadarmo.

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.