Lidl v Benátkách otevře prodejnu v březnu

Lidl_Benatky
Společnost Lidl patří v posledních letech je nejčastějším cílem nakupujících Čechů. Široký sortiment potravinového i nepotravinového zboží společně s hustým rozmístěním prodejen po celé České republice, vystřelil tohoto německého maloobchodníka na špici.

Několikrát se již mluvilo o prodejně v Lysé nad Labem nebo Milovicích. A však pomyslným vítězem se staly Benátky nad Jizerou, kde v těsné blízkosti dálnice a nově vzniklého Burger Kingu, vyrůstala od loňska nová prodejna tohoto německého řetězce.

Podle inforamcí z náborové kampaně je otevření již velmi blízko. Lidl již nabírá personál do řad managerů prodejny a asistentů prodeje. Otevřít by se mělo již za dva měsíce, tedy v březnu 2021. Konkrétní datum bude upřesněno.

Lidl_Benatky
Burger King již v provozu. V březnu otevře Lidl.


Areál nové prodejny nabídne dostatečnou kapacitu parkovacích míst, přičemž pro zvýšení pohodlí zákazníků budou parkovací místa rozšířena z obvyklých 2,5 na 2,7 metru. Speciálně vyčleněná místa naleznou také rodiny s dětmi.

Obyvatelé nejen Lysé nad Labem, kteří právě Lidl vyhledávají, budou mít tak svojí oblíbenou prodejnu zase o nějaký ten kousek blíže. Nejblíže to měli „lysáci“ do prodejny v Nymburku (17km). Nyní se cesta (měřeno od středu města) zkrátí o celé 4km.

Co se týká prodejny Tesco nebo Kaufland v Lysé nad Labem, tak obě prodejny jsou stále ve fázi příprav. U společnosti Tesco se čeká na vybudování silniční přípojky od ulice Na Mlíčníku s ulicí Jedličkova.

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.