Kaufland míří do Lysé nad Labem.

Kaufland v Lysé
Kaufland míří do Lysé nad Labem. Dnes přišla příznivá zpráva pro všechny, kteří se těší na nové nákupní možnosti v Lysé nad Labem. Zastupitelstvo města Lysá nad Labem na dnešním (17. 6. 2020) zasedáním totiž schválilo prodej pozemku v ulici na Mlíčníku. 

O prodeji pozemku na výstavbu jednoho ze supermarketů, kteří v Česku provozují své prodejny se mluví již delší dobu. Až dnes však zastupitelstvo tento záměr přeměnilo z plánu na skutečnost.

O pozemek měla zájem německá společnost Lidl. Z plánu však sešlo a o pozemek projevila zájem její sesterská spolčenost Kaufland. Smlouva by se měla podepsat již po prázdninách,

Kaufland míří do Lysé nad Labem.

Mnozí se obávali, aby se pozemek neprodal a neležel ladem jako tomu je v případě pozemku, kde již v roce 2008 měla vyrůst prodejna Tesco. Na to ovšem zastupitelé mysleli a do smlouvy podmínku, že na pozemku skutečně prodejna vyroste a nezůstane “ladem a skladem”

Po krátké době je to další potěšující zpráva pro všechny nakupující v Lysé nad Labem a jejím okolí. Nedávno totiž obnovila zájem o prodejnu také společnost Tesco. Snad nenastanou žádné komplikace a prodejna Kauflandu i Tesca vyroste v co nejkratším termínu. Lysá si totiž další občanskou vybavenost více než zaslouží

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.