V Lysé Tesco. Lidl & McDonald’s v Benátkách

V okolí Lysé se chystají všelijaké stavby prodejen a dalších zařízeních, která mají „posunout“ občanskou vybavenost zase na lepší úroveň. V Milovicích se již pilně pracuje na výstavbě prodejny Billa, která by měla být součástí polikliniky. Stavba již byla před nějakým časem zahájena. Hotovo by snad mělo být ještě letos.

Z nedalekých Benátek nad Jizerou zase přišla zpráva, že při jednání zastupitelstava, kde byl přítmoným představen návrh kruhové objezdu v ulici Bratří Bendů, který je zde plánován v souvistlosti s výstavbou prodejny LIDL, byly přítomni i zástupci ze společnosti McDonald’s, který by rád právě v Benátkách vybudoval pobočku.

A to není vše. Další restaurace rychlého občertsvení (tentokrát jde o druhou nejrozšířenější burgrárnu v ČR – Burger King, která je plánovaná v místě současného motorestu Tempo. Jednání samozřejmě teprve začínají a není zdaleka jisté, zda budou všechny plány realizovány.

Aby nebylo dnes dobrých zpráv málo, tak přinášíme informace, které potěší obyvatele Lysé nad Labem. Dnes přišla zpráva z Tesca, že realizace prodejny v našem městě je opravdu blízko. Takže snad se dočká i Lysá svého vytouženého druhého supermarketu.

Chystané prodejny v Benátkách nad Jizerou
Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.