Nová doména – nový web

Dnešním (1. 3. 2019) byly webové stránky www.rehacka.cz přesunuty na novou doménu. Web ww.rehacka.cz vznikl v roce 2004, jako čistě informační web Řehačky. Postupně se ovšem rozšiřoval nejen o mateřskou Lysou nad Labem, ale i sesterské obce Byšičky, Dvorce, ale i jejich okolí.

www.rehacka.cz bude ještě nějaký ten čas běžet (podzim 2019), kdy neproběhne prodloužení domény a webhostingu u poskytovatele. Nové články budou ovšem zveřejňovány už jen na nové doméně www.lysecko.cz

S novou doménou přišel i nový a svěží design, který podporuje všechny dnes nejvíc používané prohlížeče. Mobilní web, přes který stránky prohlíží už víc než 60% návštěvníku je nyní k dispozici jak na operační systém Andorid, tak i na iOS od společnosti Apple.

Je možné, že ještě nějaký ten odkaz či stránka nebude 100% fungovat (celý převod stránek byl celkem náročný). Omluvte tedy případné chyby. Budou opraveny co nevidět.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.