Silvestrovské oslavy

Rok 2018 je již několik desítek hodin minulostí. Vánoční svátky utekly jako voda a většina lidí opět musela vyměnit odpočinek u pohádek za navrácení se k pracovním strojům. Počasí na Vánoce milovníkům zimy opět nepřálo a opět jsme zažili typicky české rozblácené Vánoce.

Náladu to ovšem rodinám pod stromečkem nepokazilo. Již tradičně se v Lysé nad Labem na Štědrý den konala akce v místním útulku, kde opět lidé mohli přinést nějakou dobrotu, pelíšek či nějakou hračku. Jako bonus mohli lidé pomazlit pejsky a zpříjemnit jim čekaní na nový domov. Nechyběla ani vánoční nálada, hudba a samozřejmě svařák.

Vánoční svátky proběhly v klidu, přesně tak jak se k vánočním svátkům sluší a patří. Silvestr byl ve znamení oslav a bilancování roku předcházejícího. V půlnoci se temná obloha rozzářila do barevných výbuchů a světelných efektů. I Silvestr se dle našich informací obešel bez nějakých vážnějších událostí.

První den roku 2019 oslavila příchod nového roku všechna města v okolí. Ohňostroj byl pořádán i na Řehačce. Největší ohňostroj v okolí pořádala ovšem Lysá nad Labem, který jsme jako již tradičně vysílali živě na Facebooku, kde se můžete již teď podívat na celý záznam.

I letos čeká nejen Lysou plno zajímavých událostí a akcí a my u toho nebudeme chybět. Proto sledujte web a sociální sítě aby vám nic neuniklo 🙂
Všechno nejlepší do nového roku všem čtenářům!

Dárečky pro pejsky a kočičky (útulek Lysá nad Labem 24. 12. 2018)
Dárečky pro pejsky a kočičky (útulek Lysá nad Labem 24. 12. 2018)
Vítání roku 2019 na řehačce (1.1.2019)
Vítání roku 2019 na řehačce (1.1.2019)
Vítání roku 2019 v LYsé nad Labem (1. 1. 2019)
Vítání roku 2019 v LYsé nad Labem (1. 1. 2019)
Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.