Volby 2018

Dnes a zítra nás čeká první kolo prezidentských voleb. Na pět let se rozhodne, kdo bude ČR reprezentovat v zahraničí. Snad nadcházející volby dopadnou lépe, než ty na podzim. Rozhodovat se můžeme mezi devíti kandidáty.

Největší šanci na úspěch má podle bookmakerů nynější hlava státu Miloš Zeman, který by dokonce mohl vyhrát už v prvním kole. Do druhého kola by pak mohl jít do souboje se Zemanem někdo z trojice Drahoš, Horáček a Topolánek. To jsou ovšem pouze prognózy. Minulé prezidentské volby taky byl jasný kandidát Jan Fisher a víme všichni, jak to dopadlo. Volební místnosti se otevřou dnes v 14h a volit můžeme až do 22h. Zítra se volí od 8h do 14h. První náznak výsledku prvního kola by měl být znám v odpoledních či podvečerních hodinách.


Zde info jak a kde volit:

Volba prezidenta
Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.