Léto 2016 skoro fuč!

Prázdniny jsou téměř minulostí a s tím i letošní léto. I když meteorologové slibují příjemné počasí až do konce září, ale víme, jak dopadají ty jejich předpovědi :). Letošní léto bylo teplotně klidnější než to loňské. Žádná úmorná vedra se naštěstí letos nekonala.

Celé prázdniny jsme Facebook zásobovali informacemi ale hlavně fotkami. Všechny fotky si můžete prohlédnout i zde na webu, pod tímto příspěvkem. Poslední srpnový víkend vyšlo pětatřicáté číslo informačního listu Řeháček, tak snad se i tentokrát líbil. Nejnovější vydání najdete v sekci „Informační list Řeháček“ Vydání Řeháčka nebyla jediná akce, která se poslední víkend prázdnin na Řehačce konal. Proběhl totiž i tradiční „Dětský den“. Krom hraní her a maškarního reje zahrála i kapela H. B. BEAT. Na podzim čeká na webovky menší rekonstrukce, tak kdyby nějaký den web nefungoval, nemusíte se bát, jsme tu stále :)).

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.