Načínáme rok 2016

Načínáme další rok. Dnes již loňský rok 2015 se vyznačoval několika událostmi, které stojí si za to si připomenout. Když se řekne rok 2015, asi se nám vybaví především opravdu horké léto, které bylo, co se počasí týká, extrémní.

Teploty v červenci i srpnu běžne atakovaly 38°C, a když bylo pod 30°C zdálo se nám, že je zima. Netrpěli ale pouze lidé a jejich domácí mazlíčci, ale pořádně si užila i příroda sama. Kdo chtěl něco na své zahrádce vypěstovat, nebo chtěl mít zelený trávník, musel zálévat takřka nonstop. Teplý byl i závěr roku, kdy v prosinci teploty šplhaly až k 15°C a Vánoce na sněhu? O těch jsme si mohli taky nechat pouze zdát.

Na rok 2016 opět chystáme několik novinek. Konečně snad doladíme web, který sem tam občas zlobí. Letos taktéž oslaví své první kulaté (tedy desátáté) narozeniny nejen informační list Řeháček, ale taktéž velká informační nástěnka, která na svém místě stojí již deset let. Aby těch desítek nebylo málo, tak v dubnu to bude 10 let od největších povodní v novodobé historii.

I nadále sledujte náše stránky, Facebook a Twitter, ať Vám neuteče žádná novinka z Řehačky a jejího okolí 🙂

Komentáře

Autor:Tomáš Vožeh

Zakladatel informačního webu www.lysecko.cz. Autor příspěvků na webu a správce sociálních sítí Lysá nad Labem - Lysecko.cz na Instagramu, Facebooku a Twitteru. Obyvatel Lysé nad Labem (Řehačky). Nadšenec do moderních technologií a sociálních sítí. Fanoušek Applu a pražské Sparty.